HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1 – DRACHTEN

Het gebruik van het vliegveldterrein is zeer onderhevig aan een goede behandeling van het terrein. Daarom dient ieder team zich nauwkeurig op de hoogte te stellen van de Huishoudelijke Reglementen. Deze worden in de Informatie Enveloppen uitgereikt op het evenement. De rijder wordt verantwoordelijk gesteld voor de naleving van deze regels. De navolgende onderwerpen dienen zeer zorgvuldig behandeld te worden:
– milieuregels (laat geen afval achter, uitsluitend afval in vuilniszakken. Vuilniszakken zijn te verkrijgen bij het officials-centrum)
– drank en etenswaren mogen niet verkocht worden.
– snelheid van bikes, quads e.d.
– chemisch afval niet achterlaten op terrein, neem deze zelf mee terug.
– gebruik matten en opvangbakken bij het sleutelen om weglekken van vloeistoffen te verkomen.
– aanwezigheid van een brandblusser in tent verplicht.
– geen kampvuren of vuurkorven.

CATERAAR
De cateraar is dit jaar wederom Jan Vos catering. Op donderdagmiddag/avond zal reeds diverse drank en etenswaren gekocht kunnen worden in de snackwagen. Ook het assortiment voor dit jaar zal uitgebreider zijn dan vorig jaar. Zo zullen belegde broodjes en pistoletjes op de vrijdag, zaterdag en zondag worden aangeboden. Ook zijn deze zonder beleg te koop, om je eigen broodbeleg een goed broodje te geven. Ook zal er weer een tent aanwezig zijn waarin men onder het genot van een drankje en/of hapje een goed gesprek kan voeren. Hierin zal ook weer de huldiging plaats hebben.


DOMESTIC EVENT REGULATIONS – DRACHTEN

The use of the temporary track in Drachten is liable to how eXplosion and the participants use the airport terrain. Each team has to read the Domestic Regulations. These can be found in the INFORMATION ENVELOPPES which you recieve at the gate. The driver will be held responsible if these rules are applied by the team. The following items are very important;

Enviromental rules:
– Do not litter – dispose of litter in garbagebags which can be found at the official centre
– sellling of foods and/or beverages is prohibited
– watch the speedlimit for quads and minibikes (15km/h max!)
– do not leave any chemical disposal
– use mats and bins to prevent fluid leakage
– the precence of a fire extinguisher is manditory
– no open fires in any form!

CATERER
The caterer for this year is Jan Vos Catering. From Thursday afternoon and evening is the opportunity to buy food from the snackcar. The assorment is different than last year: from friday to sunday you can buy fresh bread with toppings. Also available without toppings, so you can enjoy your own on fresh bread and add your own. The partytent is the place where you can have a pleasant conversation while you are enjoying your fresh coffee. At the end of the event the price award ceremony will take place here.