Licenties 2008

LICENTIES

auto’s (KNAF)

De licentiedagen van de KNAF zijn weer aangebroken. Voor de dragracers die internationaal gaan rijden dienen gebruik te maken van deze dagen. Voor internationale wedstrijden is een EU licentie verplicht. Voor de FIA klassen geldt de Internationale licentie.Voor degene die uitsluitend in Nederland gaan rijden is het volgende afgesproken:Omdat er nog geen zekerheid is over het doorgaan van de wedstrijden in Drachten bestaat de mogelijkheid om de Nationale licentie of de Registratielicentie (uitsluitend voor de Streetmachines) op een later tijdstip aan te schaffen. Men hoeft dan niet de extra administratiekosten te betalen. Wel dient men dan rekening te houden met extra kosten voor een medische keuring, die weer op de licentiedagen bij aanschaf van een licentie gratis is.TIP: kijk op de KNAF site hoe hoog de verschikkende kosten zijn en maak je keuze. LET OP: deelnemers die internationaal gaan rijden dienen zondermeer naar de licentiedagen te gaan. Hier geldt de uitzondering niet voor!!!

Licenties afnemen: Jaap Selles is aanwezig op de Test & Tune in Luckau op 25 tot 27 April voor de mensen die licentieruns willen maken. Graag van te voren even een mailtje sturen naar jaapselles@live.nl

motoren (KNMV)

Voor alle licenties geldt dat op welk tijdstip men ook de licentie aanschaft geen enkele extra kosten worden berekend.

 

Licenties 2007

 

Auto´s   Motoren
Soort

Prijs

  Soort

Prijs

Evenement licentie € 30,00   Evenement licentie € 45,00*
Registratielicentie € 65,00   Districtslicentie € 80,00
Clublicentie € 100,00   Nationale licentie € 100,00
Nationale EU licentie € 165,00   Euro licentie € 225,00*
      Internationale licentie € 275,00*
Internationale licentie € 245,00   EK en WK licentie

PM*

* Prijzen zijn op het moment van deze informatie voorziening nog niet definitief bekend.

De in dit stuk opgenomen en beschreven zaken staan onder voorbehoud van wijzigingen, die niet te wijten zijn aan de samensteller van deze informatie voorziening.

De districtslicentie is uitsluitend geldig voor één jaar in uitsluitend Nederland zonder medische keuring en uitsluitend voor Nederlandse rijders. Deze licentie is uitsluitend te verkrijgen bij de KNMV.

De Nationale licentie is uitsluitend geldig voor één jaar met verplichte medische keuring en geldig in Nederland en een door eXplosion georganiseerd evenement in België en/of Duitsland onder auspiciën van de KNMV. Deze licentie is uitsluitend te verkrijgen bij de KNMV.

De Euro licentie is uitsluitend geldig voor één jaar met verplichte medische keuring en geldig in alle Europese landen, waarvan de wedstrijd georganiseerd wordt onder auspiciën van de UEM. Deze licentie is uitsluitend te verkrijgen bij de KNMV.

De Internationale licentie is uitsluitend geldig voor één jaar met verplichte medische keuring en geldig in de gehele wereld, waarvan de wedstrijd georganiseerd wordt onder auspiciën van de FIM, niet zijnde een ronde meetellend voor een EK of WK. Deze licentie is uitsluitend te verkrijgen bij de KNMV.

De EK en WK licentie is uitsluitend geldig voor één jaar met verplichte medische keuring en geldig in de gehele wereld en voor officiële voor een EK of WK meetellende wedstrijden. Deze licentie is uitsluitend te verkrijgen bij de KNMV.