HUISHOUDELIJK REGLEMENT ALGEMEEN DRACHTEN 2008

• Laat geen huisdieren los op het terrein lopen. Lijn ten alle tijden de dieren aan. Laat de dieren buiten het terrein hun behoeften doen. Volg de aanwijzingen van officials en organisatie crew op

• Het maken van kampvuren en/of het ontsteken van vuurkorven is niet toegestaan. Een barbecue op een daarvoor bestemd apparaat is wel toegestaan

• Omwille van de mensen in de omgeving rond het vliegveld en vanwege onze vergunning met de gemeente dient het geluid om 23.00 uur zachter te worden gezet. Van 0.00 uur tot 08.00 uur moet alles stil zijn en is het niet toegestaan op welke manier dan ook lawaai te maken.

• Kinderen op brommertjes, scooters, quads en dergelijke voertuigen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene stapvoets over het terrein rijden. Alle bestuurders van brommertjes, scooters, quads en dergelijke voertuigen zijn verplicht een helm te dragen
en mogen niet harder rijden dan 5 kilometer.
Overtreding hiervan geeft redenen om tot DISKWALIFICATIE over te gaan.

• Bij ongeoorloofd gedrag (zoals vechtpartijen e.d.) door zowel rijder en/of teamleden, wordt de deelnemer en het team onmiddellijk uitgesloten van verdere deelname aan het evenement. Tevens zal de licentie van de deelnemer worden ingevorderd en het voorval doorgegeven worden aan de desbetreffende bond.

• Als Drag Race Vereniging eXplosion hebben wij met de cateraar een afspraak dat hij de enige is voor de verkoop van etens- en drinkwaren. Om deze afspraak na te komen is het ten strengste verboden om etenswaren op commerciële basis te koop aan te bieden. Bij constatering zal het team waarbij dit gebeurt onmiddellijk worden uitgesloten van deelname.

• Ieder team kan zijn eigen mobiele toilet huren. De kosten zijn 85 euro per weekend. Als je een toilet wil huren graag melden bij het inschrijven

• De douches zijn geopend:
Donderdag onder voorbehoud 21.00 – 22.30 uur.
Vrijdag en Zaterdag 07.00 – 23.30 uur
Zondag 07.00 – 12.00 uur
Douches zijn gescheiden aanwezig voor zowel dames en heren. Men betreedt de douches op eigen risico, ook als het water al koud blijkt te zijn.
Gooi afval in de daarvoor aanwezige prullenbakken. Denk aan uw mede-douchegebruikers, laat een douchebeurt maximaal 10 minuten per persoon in beslag nemen.

• Bij het niet nakomen van deze Huishoudelijk Regels en/of aanwijzingen van officials kunnen disciplinaire straffen worden uitgedeeld. Onmiddellijke verwijdering van het terrein en uitsluiting van verdere deelname aan de wedstrijd is de minimale straf.