Aan alle leden van Dragrace vereniging eXplosion,

Een nieuw jaar is aangebroken en dit betekent een nieuw dragrace seizoen. Voordat het seizoen 2009 van start gaat nodig ik alle leden van eXplosion uit voor de jaarlijkse Ledenvergadering. Deze vergadering wordt gehouden op zondag 1 maart 2009 in Kartcentrum Silverstone. De zaal gaat open om 12.00 uur en de aanvang vergadering is om 13.00 uur.

Leden hebben toegang tot de vergadering en hebben stemrecht. Tijdens deze vergadering zullen belangrijke zaken woorden besproken en uw stem is dan ook van grote waarde.

De dragrace sport in Nederland groeit nog steeds. Internationaal staat onze locatie hoog aangeschreven. Heb je zelf ideeën en suggesties en wil je hierover meepraten en meebeslissen dan is een bestuursfunctie de uitgelezen kans om daar uiting aan te geven.

Tevens zal tijdens de vergadering een nieuwe voorzitter gekozen moeten worden. De voorzitter is statutair de enige functie die rechtstreeks door de leden wordt gekozen.
Kandidaten voor deze functie of voor een andere bestuursfunctie kunnen zich aanmelden via info@explosion.nl
De kandidaatstelling dient twee weken voor de ledenvergadering voorzien van de statutair vastgestelde minimale aantal handtekeningen van andere leden bij het Bestuur binnen te zijn.

Namens het bestuur van Drag Race Vereniging eXplosion,

Theo Willemse
Voorzitter

Adres:
KartCentrum Silverstone‎
Weerenweg 21- 23
1161 AE Zwanenburg‎


Grotere kaart weergeven