Met de Goodridge Dutch Finals is afgelopen weekend het Nederlandse dragrace-seizoen 2009 op een perfecte manier afgesloten. Mooi weer, veel grip en deelnemers die de laatste kans wilden waarnemen om nog toptijden op het scorebord te krijgen. Het gevolg vele spannende runs met minimale onderlinge verschillen. Ondanks de sterke buitenlandse concurrentie bleven de Nederlandse deelnemers goed overeind en mochten er vele landgenoten op de hoogste trede van het podium plaatsnemen. Eén van de mooiste persoonlijke records kwam voor rekening van Jean Dulamon die de klokken deed stilstaan bij 6,78 seconden en 320 km/u terwijl de 7,393 seconden van Gert-Jan Laseur zelfs goed was voor een Europees record in de klasse Super Twin Top Gas.

Lees verder op AutoSport.nl

Tekst: Remco Scheelings
Foto’s: Remco Scheelings

df_huis_0 df_wheelie_0