Dragracers opgelet!

Remco Scheelings wil de komende weken (maar ook daarna uiteraard) op www.autosport.nl aandacht besteden aan de diverse onder handen zijnde dragrace-projecten.
Nu staat er af en toe wat op een forum, moet je iets tussen de regels terugvinden of via via iets horen. Met een stukje op www.autosport.nl kan een veel breder publiek kennis nemen van wat er in ‘dragraceland’ allemaal gebeurt. Dat is voor alle partijen goed, ook voor eventuele bij het project betrokken sponsors.
Stuur daarvoor een paar foto’s en wat informatie op over het project en dan maakt Remco er voor www.autosport.nl een verhaaltje van. De informatie hoeft niet gedetailleerd te zijn, in het artikel wordt daarvoor verwezen naar een eventuele website. Als voorbeeld kun je kijken naar het verhaal over Tom van der Wijden’s nieuwe Chevelle.

Heb je ander nieuws over je team, auto, een nieuwe auto gekocht etc. mail dit dan ook even door dan kan Remco daar een item van maken op autosport.nl. Een regelmatige nieuwsvoorziening is goed voor de sport. De mannen achter Eurodragster zijn in hun nieuwsvoorziening ook afhankelijk van wat rijders en teams ze toesturen. Bij autosport.nl is dat voor een groot deel niet anders.

Remco hoopt spoedig de eerste mails te mogen ontvangen. De foto’s en teksten kunnen ge-emaild worden naar het volgende mail-adres: remco.scheelings@online.nl