Vrumona zal met ingang van dit jaar met haar merk Pepsi steun verlenen aan de dragraces in Drachten. De support bestaat eruit dat Vrumona de frisdrankvoorziening aan alle vrijwilligers, officials en VIP’s voor zijn rekening neemt.

Vrumona is sinds 1968 een dochteronderneming van Heineken. Naast de licentiemerken Pepsi, 7UP, Gatorade en Rivella beschikt Vrumona met Crystal Clear, Sisi, Royal Club, JOY, Climax en Sourcy ook over een aantal eigen merken. Het contact tussen organisator Dragrace Vereniging eXplosion enerzijds en Vrumona anderzijds kwam tot stand via de al jarenlange vaste cateraar van de evenementen in Drachten en tevens groot dragrace-supporter Jan Vos van Vos Catering uit het Friese Grou (www.voscatering.nl). De gesprekken tussen eXplosion en Vrumona leidden tot een samenwerking waarbij zoals gezegd Vrumona het komende jaar de frisdrank ter beschikking stelt voor vrijwilligers, officials en VIP’s. Al met al wordt daarmee voor de organisatie een mooie kostenbesparing bereikt. In ruil daarvoor zal het Pepsi logo op de flyers en posters van de Drachten evenementen worden vermeld.

Tekst: Remco Scheelings