Dutch Muscle Cars & Dragracers

Inschrijving Brustem

Beste rijders,

De geplande 4e race staat voor de deur het is nog steeds mogelijk om via de website in te schrijven. Verzoek is om dit toch zo spoedig mogelijk te doen om het wedstrijdsecretariaat de gelegenheid te geven alle gegevens te verwerken.
Het inschrijfformulier is te vinden op de website van eXplosion. Inschrijven is heel belangrijk om dit evenement tot een succes te kunnen maken.

Ook is het mogelijk nog in te schrijven aan de poort tijdens het evenement. Hierbij worden € 25,- extra administratiekosten in rekening gebracht.

We willen graag nog even benadrukken dat het heel belangrijk is dat jullie je met grote getale inschrijven, niet alleen voor ons, maar net zo belangrijk als voor jullie. Als wij volgend jaar een 4e race willen houden, zullen we van dit evenement een succes moeten maken, maar daar hebben wij wel jullie hulp bij nodig. Wij eXplosion officials zijn razend enthousiast dat we de mogelijkheid hebben gekregen om dit naar nog een 4e race te mogen neer zetten.
Helaas moeten we meedelen dat deze race dit jaar NIET meetelt voor het clubkampioenschap. Als dit evenement een groot succes blijkt te zijn, zal de race volgend jaar mee tellen voor het Clubkampioenschap.

Bestuur eXplosion

De baan ligt er al mooi bij. Een enthousiaste ploeg is bezig om alles op te bouwen.

You must be logged in to post a comment Login