Dutch Muscle Cars & Dragracers

Mededelingen in aanloop naar Drachten 2

 • Beste Rijders,

  Graag even de aandacht voor de volgende punten:

  1) Voor de rijders die in 2009/2010 zich tijdig hebben afgemeld en het geld door zouden schuiven naar het nieuw race seizoen geldt het volgende: Het inschrijfgeld mag niet meer worden doorgeschoven naar het seizoen 2011. Dit is tijdens de algemene ledenvergadering besloten en goedgekeurd door de leden.

  2) De rijders die betaald hebben voor Drachten 1, maar niet zijn verschenen, c.q. niet of niet tijdig hebben afgemeld, zijn het inschrijfgeld kwijt.

  3) De rijders die hebben ingeschreven voor Drachten 1, maar niet hebben betaald, maar ook niet tijdig hebben afgemeld, dienen alsnog het totale inschrijfgeld + boete van Drachten 1 te voldoen, voor dat men deel kan nemen aan Drachten 2.

  Namens het bestuur

 • You must be logged in to post a comment Login