Na 3 rondes voor het kampioenschap, zijn de punten weer bij elkaar opgeteld.
Let wel, het is de voorlopige eindstand;

PNT2011-eindstand

 

Voor het geval jullie je afvragen waarom sommigen een hogere plaats hebben bij een gelijk puntenaantal: reglementair geldt dat de rijder die de meeste overwinningen heeft behaald en ten 2de de beste klassering in de kwalificatie in de laatste wedstrijd de hogere klassering krijgt toegewezen.
Toevoeging 15 september 2011: op twee plekken is de eindstand aangepast.
Bij de Super Twin Top gas stijgt Herman Jolink naar de derde plaats. Hij heeft 100 punten toegevoegd gekregen aan zijn totaal. Zijn aanwezigheid bij de Drachten Internationals was niet meegeteld.
Bij de Junior Dragsters heeft Ivana v/d Berg haar punten voor de Dutch Finals moeten inleveren. De Junior Funny Dragster waar Ivana de Finals mee reed staat (nog) niet omschreven in de reglementen van de KNAF.