Speedgroup, de drijvende kracht achter het FIA en UEM Europees Kampioenschap Drag Racing en de onlangs opgezette EDRS European Drag Racing Series, houdt ieder jaar ruim voor aanvang van het seizoen bijeenkomsten om rijders en teams te informeren over de stand van zaken rond hun titelstrijd. Tot op heden bleef het aantal bijeenkomsten beperkt tot een meeting in Zweden en Engeland. Met de opzet van de EDRS European Drag Racing Series en de dus veel grotere groep Sportsman-rijders is dit aantal bijeenkomsten uitgebreid naar vier. Omdat er dit jaar in Nederland geen SFI keuringsdag is, staat ons land niet op het programma, maar bij voldoende belangstelling is er ook een meeting in Nederland mogelijk.

Join the club: engelstalige Speedgroup informatie op pdf-bestand. Klik hier.

Lees verder op: autosport.nl 

Tekst: Remco Scheelings