Speedgroup verzoekt UEM-rijders die voor 2012 een nieuw startnummer nodig hebben om zo snel mogelijk een email te sturen naar: peder.eneroth@svemo.se, de coördinator voor de UEM startnummers in Europa. Rijders worden verzocht de volgende gegevens door te mailen: naam, klasse, land, motorsportfederatie en merk motorfiets.

Het verzoek geldt ook voor rijders in de klasse Super Street Bike die van plan zijn om mee te doen in de nieuwe Super Street Bike UEM-Cup. De kalender zal worden bekendgemaakt door UEM-promotor Trakbak. Vragen over de Super Street Bike UEM Cup kunnen worden gestuurd naar Geoff Myers: geoff@trakbak.com .

Vragen over het UEM Europees Kampioenschap betreffende de klassen UEM Top Fuel Bike, Super Twin Bike en Pro Stock Bike kunnen worden gesteld aan Speedgroup, die promotor Trakbak in dit soort zaken ondersteunt. Contactpersoon hiervoor is Åsa Kinnemar: asa.kinnemar@speedgroup.eu.