Een bericht van de promotor van de dragraces te Drachten:

Beste racefans,

Sinds deze week staat de nieuwe website voor de evenementen in Drachten online: http://www.quartermile.nl

Je zal zien dat nog niet alle info aanwezig is en dat bepaalde klassen (met name de bikes) momenteel nog worden aangevuld. heb je een kwalitatief goede foto van je wagen / bike stuur die dan even per mail door naar info@quartermile.nl met vermelding van de klasse waar ie in thuishoort…

Er zijn nog meer uitbreidingen van de site gepland, maar eerst focussen op de Quartermile Drachten Nationals van 22-24 juni…

We hebben ook een facebookpagina http://www.facebook.com/QuartermileDragracing, zeker liken en doorsturen naar al wie je denkt geinteresseerd te zijn, we gaan een bekendmakingscampagne opzetten om de sport in Nederland in de kijker te zetten!

Ik werk momenteel ook nog aan flyers en affiches, maar moet eerst de nodige adverteerders cont(r)acteren, moet binnen een week of 2 rond zijn en dan kunnen die ook verspreid worden…

Je kan via de website ook tickets vooraf bestellen, dat is goedkoper dan aan de kassa, en we roepen ook de season-pass in het leven, een ticket waarmee je het hele seizoen binnen kan, voor slechts 89 euro!

Alle info op de website.

Als er nog vragen zijn ivm met de organisatie, you know where to find me!

Aan iedereen een fijn raceseizoen toegewenst met mooi weer en snelle tijden!

Erwin Raets