Dutch Muscle Cars & Dragracers

Drachten maakt van de nood een deugd

Dragracen is de sport voor de snelle, korte actie. Tijdens de Drachten Nationals was snelle actie niet alleen bij de rijders, maar ook bij de organisatie vereist. Regenvoorspellingen komen in dit land namelijk meestal wel uit en met een buienradar waar Nederland op zondag niet eens meer zichtbaar was, besloot de wedstrijdleiding zowel de kwalificaties als de eliminaties op zaterdag te laten verrijden. Als een crash geen roet in het eten had gegooid, waren er op zaterdagavond zelfs nog winnaars gehuldigd. Nu bleven de Drachten Nationals steken bij de halve- en kwartfinales.

Tekst & foto’s : Remco Scheelings

Lees verder op: Autosport.nl & voor extra item “Meer dan racen alleen”, klik je op Autosport.nl

 

You must be logged in to post a comment Login