Quartermile Events, de organisator van Dragraces op het vliegveld Drachten, en DHRA, de organisator van talrijke Drag en Operation Streel Legal races voor de zogenaamde “street-legal” auto’s, hebben besloten om de laatste race van het jaar de handen in mekaar te slaan. Er zal een nauwe samenwerking komen tussen beide organisaties tijdens de Quartermile Drachten Finals op 5, 6 en 7 oktober aanstaande. Zo zal er op vrijdag 5 oktober een combinatie te zien zijn van kwalificaties voor de Quartermile Drachten Finals, en een volledige wedstrijd onder DHRA-EDRS vlag.

Beide partijen zijn verheugd over de plannen om samen te werken, en dit zowel op sportief als op logistiek vlak. Het is ook een unieke gelegenheid om van nabij kennis te kunnen maken met gelijkgestemde zielen in verschillende disciplines.

Dit was meteen ook de reden om dergelijke samenwerking op touw te zetten, het idee om beide partijen de gelegenheid te geven te kijken en ervaren hoe het er “aan de andere kant” aan toe gaat…

Zowel Quartermile events als DHRA kijken uit naar een vlekkeloze en prettige samenwerking, en als iedereen na afloop even enthousiast is als wij, zal het zeker niet bij deze ene keer blijven!