Dutch Muscle Cars & Dragracers

Quartermile Nationals niet klein te krijgen

Het zit dragracend Nederland bepaald niet mee. Net als vorig jaar werd de eerste wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap geplaagd door langdurige en overvloedige regenval. Door de inzet van de baancrew lukte het uiteindelijk toch om zowel op zaterdag als zondag in een wat langere droge periode Dragstrip Drachten in raceconditie te krijgen, waardoor er uiteindelijk nog redelijk wat runs gemaakt konden worden. Gezien de beperkte ‘rijtijd’ werd besloten uitsluitend kwalificatieruns te laten verrijden en alleen deze punten mee te laten tellen voor het Open Nederlands Kampioenschap en de EDRS European Drag Racing Series.

Lees verder op Autosport.nl

Tekst & foto’s: Remco Scheelings

You must be logged in to post a comment Login