Dutch Muscle Cars & Dragracers

Persbericht: Quartermile Internationals, zomers snelheidsspektakel in Drachten

Nauwelijks bekomen van de eerste wedstrijd gaat Drachten alweer los voor de Quartermile Internationals, traditioneel het grootste dragrace-spektakel van Nederland. Van 12 tot en met 14 juli staat Dragstrip Drachten drie dagen in het teken van duizenden pk’s, extreem snelle auto’s en motoren en niet te vergeten, gezelligheid. Een zonnig vooruitzicht, zeker nu alle voorspellingen eindelijk een echt begin van de zomer aankondigen.

qi_voor_kop
Tijdens de Quartermile Internationals zijn punten te verdienen voor het Open Nederlands Kampioenschap en de EDRS European Drag Racing Series, waarbij op vrijdagavond ook nog eens de streetlegal dragracers in actie komen voor hun Street Legal Night. Kortom drie dagen volop actie in Drachten.

Tekst: pr
Foto’s: Remco Scheelings

Lees verder op Autosport.nl

qi_voor_02

You must be logged in to post a comment Login