Dutch Muscle Cars & Dragracers

Marck Harteveld stapt over naar Pro Modified (update!)

De Nederlandse Super Pro ET-rijder Marck Harteveld maakt komend seizoen de overstap naar de Pro Modified klasse, de snelste dragrace-klasse voor auto’s met deuren. Voor de Mopar-man in hart en nieren kwam er eigenlijk maar één auto in aanmerking en die is het dan ook geworden. In Engeland heeft Harteveld de hand weten te leggen op de ’70 Plymouth Roadrunner Superbird van Graham Ellis. In het vooronder komt een blowermotor, die inmiddels al bij de man uit Wateringen in de garage staat.

Tekst: Remco Scheelings

Lees verder op Autosport.nl


Graham-Ellis-11

********************************************************************************************

Edit 24 september 2013:

Tijdens de laatste race op Santa Pod heeft Graham Ellis een grote crash gehad met bovenstaande auto. Of en wanneer de auto naar Marck Harteveld toe komt is nu onzeker gezien de beelden hieronder. Graham Ellis is bij bewustzijn met een helicopter afgevoerd naar een ziekenhuis. Hij heeft diverse fracturen en kneuzingen opgelopen.

You must be logged in to post a comment Login