Dutch Muscle Cars & Dragracers

Nog extremere ’55 Bel Air voor John Gerritsen

De één koopt een complete auto en de ander een snellere motor in zijn bestaande auto. John Gerritsen draait de zaken als echte Brabander om, hij verzamelt een nieuwe auto rond zijn huidige motor. De twee jaar geleden in gebruik genomen blowermotor levert namelijk zoveel vermogen, dat het de gevlamde ‘Double Trouble’ ’55 Bel Air allemaal teveel werd. Uiteraard moest het weer een ’55 Bel Air worden en daarbij is de keus gevallen op de ex Henri Joosten Pro Modified ’55 Bel Air. Ter vervanging van de beschadigde body wordt er binnenkort vanuit Amerika een ander, meer op een originele ’55 lijkend exemplaar verscheept.

Tekst: Remco Scheelings
Foto’s: team en Remco Scheelings

Lees verder op Autosport.nl

You must be logged in to post a comment Login