Dutch Muscle Cars & Dragracers

Roadkill – afl.41

Draguar vs Randy Pobst! Roadkill afl.41

In deze aflevering van Roadkill brengen carshow hosts David Frieburger en Mike Finnegan hun supercharged Jaguar ‘Draguar’ en de ‘Rotsun’ ’71 Datsun weer tot leven. De Draguar heeft een blown 383ci Chevy smallblock onder/door de motorkap en in de Rotsun schuilt een 4.3Liter Chevy V6 motor met een turbo van een Ford Powerstroke Diesel.
Het doel is om Motor Trend’s top testrijder Randy Pobst (die in het verleden o.a. al eens de 24uur van Le Mans op zijn naam heeft weten te schrijven), te laten rijden in beide opgevoerde Europese en Japanse bolides.
Met zoveel talent achter het stuur is het duidelijk dat David en Mike genoeg moeten doen om Randy naar hun level terug te brengen…

Een nieuwe Roadkill-aflevering verschijnt iedere 4e vrijdag van de maand op ‘the Motor Trend channel’; www.youtube.com/motortrend

You must be logged in to post a comment Login