Dutch Muscle Cars & Dragracers

Marck Harteveld promoveert naar ProModified

Marck Harteveld maakt dit jaar zijn debuut in de Pro Modified klasse.
Vorig seizoen zette de dragracer uit Wateringen met zijn ’70 Roadrunner Superbird met 6,79 seconden een nieuw persoonlijk record op de klokken. Daarmee was voor Harteveld het moment aangebroken om zijn droom waar te maken, de overstap naar de snelste en meest aansprekende ‘doorslammer’ klasse, Pro Modified. Om de zaken meteen grondig aan te pakken, wordt de Voodoo Hemi Racing Superbird voorzien van een nieuwe motor en supercharger. In zijn debuutjaar zal Harteveld zich vooral concentreren op de wedstrijden van het MSA British Pro Modified Championship.

Tekst: Remco Scheelings

Lees verder op Autosport.nl: Autosport.nl

You must be logged in to post a comment Login